Kinga és Feri esküvője


Kinga és Feri fotósarok képek fotókabinKinga és Feri 2015 október 3-án mondta ki a boldogító igent és kelt egybe, hogy közösen folytassák tovább életútjukat. A lagzira Egerben került sor a Szent István hotel éttermében, ahol egy 3 tagú zenekar és a Klasszkabin is szórakoztatta a násznépet az egész este folyamán. Mondanunk sem kell hogy a fotókabin, amit sokan csak fotósaroknak becéztek, elsöprő sikert aratott a vendégek körében, hiszen szinte megállás nélkül adták át egymásnak a kiegészítőket és a helyet a fotókabinban.
A beépített szélgép pedig nem csak modell fotózáshoz hasonló élményt nyújtott hosszú hajú hölgy vendégeinknek, de sokak számára még jól is jött a hűsítő szellő a pálinkától felhevült légkörben.
A képeket visszanézve jól látszik hogy a násznép az este haladtával egyre jobban belejött a fotózkodásba és egyre kreatívabban beöltözve pózóltak a kamerának. A Klasszkabin két képet nyomtatott minden alkalom után, így a vendégek a második képet a vendégkönyvbe ragaszthatták személyes üzenetükkel együtt, így az este folyamán amellett hogy jól mulattak, még egy igazán személyes, maradandó emléket is létre hoztak a kedves párnak.
A Klasszkabin ezúton is gratulál, és sok sok boldog évet kíván Kingának és Ferinek közös életútjuk során!
Ha szeretné megnézni Kinga és Feri fotókabin képeit, csak kattiontson ide.

fotósarok esküvőn

klasszkabin fotósarok kiegészítők esküvőn

klasszkabin fotósarok kiegészítők