GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mekkora a Klasszkabin?

A Klasszkabin 205cm (m) x 212cm (h) x 120cm (sz) - és minimum 225cm plafon magasságot igényel. Lapokra szerelve érkezünk vele, ezért ha szükséges keresztül tudjuk vinni lépcsőházakon vagy szűk folyosókon is.

Hány ember fér el a fotókabinban egyszerre?

A Klasszkabin optimálisan egyszerre maximum 5 személy befogadására lett tervezve, de időről időre az átlagnál kicsit kreatívabb vendégeink ezt könnyen megcáfolva akár 10-en is képesek bepréselni magukat egy fotó kedvéért...

Mikor érkeznek beüzemelni a Klasszkabint?

Két órával a megegyezett kezdési idő elött érkezünk, és hozzávetőlegesen 30-50 perc alatt szereljük össze és üzemeljük be a Klasszkabint.

Tudnak korrábban is érkezni?

Igen. Minden egyes korábban kezdett óráért (üresjárat) nettó 6.000,-Ft-ot számolunk fel. Az üresjárati idő alatt a Klasszkabin nem üzemel.

Kinnt szabadtéren is felállítható a Klasszkabin?

Igen, de csak fedett, szükség esetén oldalfallal rendelkező esőtől és széltől védett sátorban. Mindenféleképpen egyeztessen velünk, ha szabadtéren szeretné elhelyezni a fotókabint.

Sátorban fel lehet állítani a Fotókabint?

Igen, de a sátornak zárt oldal fala kell hogy legyen a fotókabin körül és sima, vízszintes aljzat felülete. Továbbá 10 méteren belül egy konnektorra is szükség van.
Pavilonban csak garantáltan esőtől és széltől védett helyen állítható fel a Klasszkabin.

Tudunk fekete-fehér képeket is csinálni?

Igen! A beépített érintőképernyőn választhat színes, fekete-fehér illetve szépia opciók közül.

Mennyit számolnak fel a kiszállításért?

Budapesten belül ingyenes a kiszállítás, azon felül kérem érdeklődjön és kiszámoljuk Önnek pontosan!

Megkapjuk a digitális képeket is?

Természetesen. A bérleti idő lejárta után egy fájlmegosztó linken küldjük a digitális képeket. (még azokat a képeket is melyeket talán inkább el akar majd felejteni!). 🙂

Hogyan fizethetünk?

Fizethet banki átutalással, illetve készpénzzel. Bérlése dátumának visszaigazolása után fizetendő a teljes összeg 20%-a foglalóként, melynek fogadása után áll csak módunkban megerősíteni bérlését. A fennmaradó további összeget pedig legkésőbb két héttel bérlésének dátuma után esedékes fizetni.

UI...

Ha bármilyen kérdése van melyre a választ itt nem találja, vegye fel velünk a kapcsolatot.