Fotókabin esküvőkre, bulikra, céges rendezvényekre!

A Klasszkabin egy kifejezetten esküvőkre, bulikra illetve céges rendezvényekre kifejlesztett fotókabin, mely egyre népszerűbb kellék ezeken a rendezvényeken most már Magyarországon is. A Klasszkabin gyakorlatilag egy mobil-kabinba zárt profi fotóstudió, magas minőségű DSLR kamerával és studióvakuval, érintőképernyős kezelőfelülettel, studiószélgéppel és egy villámgyors fotónyomtatóval, melyet a vendégek könnyedén tudnak kezelni kortól függetlenül is.

 

fotókabin kalapok szemüvegek parókák kiegészítők

Mivel a vendégek maguk készítik saját képeiket, így általában sokkal kreatívabbak is a pózólásban, hiszen rendelkezésükre áll egy privát helység illetve rengeteg vicces, jópofa kalap, szemüveg, paróka, és még számtalan merész kiegészítő. Ennek köszönhetően mindig emlékezetesebb, szórakoztatóbb képek készülnek a fotókabinban. A képek kérésre ingyenesen feltöltésre kerülnek online kép galériánkba, ahonnan később vendégei szintén ingyenesen letölthetik azokat, illetve a rendezvény végén átadjuk Önnek az összes kép nagy felbontású másolatát is egy pendrive-on.

Egyedi fotó dizájn, személyre szabható érintőképernyő

A fotókabin alapbeállításként egymás után négy különböző képet készít, ezután a képeket egy úgynevezett fotolayout-ra helyezi el, majd ezt követően másodperceken belül kinyomtatja. A fotolayout teljes mértékben személyre szabható ezért lehetőség van egyedi dizájnra is.
A vendégek a Klasszkabinban érintőképernyőn keresztül választhatnak fekete-fehér, színes illetve szépia szűrők közül. Ugyanez a kezelőfelület szintén személyre szabható adott rendezvényének témájára.

Választható fotókabin dizájn

Fotókabinjaink különböző színekben, mintákban állnak rendelkezésére, illetve lehetőség van teljesen egyedi dizájnra is, melyet akár reklám felületként is lehet használni. 
Miután beüzemeltük fotókabinját, ott is maradunk egész idő alatt, és személyes jelenlétünkkel is garantáljuk zavartalan működését.
klasszkabin-fotók
Számtalan érv szól a Klasszkabin mellett, de talán a legfőbb, az a rengeteg kíváló hangulatú esküvő, szülinapi buli illetve céges rendezvény, melyeket a fotókabin segítségével tettünk felejthetetlenné! Rendelje meg Ön is saját fotókabinját, hogy megörökíthessük rendezvénye legemlékezetesebb és legviccesebb pillanatait!

 

FOGLALJON MOST