A FOTÓAUTOMATA AZ EGYIK LEGSZÓRAKOZTATÓBB 21. SZÁZADI RENDEZVÉNYKELLÉK!

Szeretné hogy vendégei fantasztikusan szórakozannak rendezvényén, és éveken át emlegessék milyen hihetetlenül jól érezték magukat? Szeretné őket megajándékozni maradandó emlékekkel? Ha igen, akkor ne keressen tovább, mert nálunk van a megoldás!
A Klasszkabin egy olyan fotóautomata mely kifejezetten rendezvényekre lett kifejlesztve úgy, hogy könnyedén tudja használni bárki, kortól függetlenül is. Fotókabinjaink rengeteg extrákkal érkeznek, ilyen például a hatalmas jelmez dobozunk, mely szemüvegekkel, kalapokkal, parókákkal, és még számtalan vicces, jópofa cuccal van tele. A kiegészítőkből vendégei szabadon eresztve fantáziájukat öltözhetnek be a fotók kedvéért. A fotóautomata garantáltan szórakoztatja vendégeit órákon át, miközben folyamatosan nyomtatja a képeket, melynek egy részét vendégei a vendégkönyvbe illesztve személyes üzenetükkel együtt osztanak meg önnel és az örökkévalósággal.

Egyedi képdizájn

A képeket teljesen egyedivé is teheti, hiszen szinte bármilyen dizájn elem elhelyezése lehetséges, beleértve személyes üzenetet, vagy például cég logót, egyedi képet, grafikát.

Beépített szélgép

A fotóautomata beépített szélgéppel rendelkezik, melyet kifejezetten hosszú hajú hölgy vendégeinknek fejlesztettünk ki. A szélgép segítségével modell fotózás hatását tudjuk elérni a képeken, mintha fotóstudióban készült volna a kép. És nem utolsó sorban nagyon jól jön egy kis hűsítő szél egy meleg nyári délutánon. Vendégei értékelni fogják a részleteket!

Barátságos fotóautomata operátor

A fotókabinhoz egy barátságos operátor is tartozik, aki gondoskodik arról hogy minden a terv szerint történjen. Ő biztosítja a fotóautomata zavartalan működését, újratölti a nyomtatót ha kifogyna, asszisztál vendégeihez, és figyel arra hogy mindenki tudjon vendégkönyvéről.

Választható fotóautomata dizájn

Fotókabinjaink négy féle színben állnak rendelkezésére, melyből kénye kedvére választhat teljesen ingyen. Fekete, ezüst, arany és leopárd mintás kivitelben is tudjuk szállítani a fotóautomatát.

Diszkrét beüzemelés

A fotóautomata beüzemelése diszkréten, gyorsan és csendben zajlik, ezért folyamatban levő rendezvényen is szinte észrevétlenül tudjuk felépíteni. A rendezvénye végén pedig személyesen adjuk át Önnek az összes kép digitális másolatát egy pendrive-on és kérésére feltöltjük online képgalériánkba. Vendégei innen pedig ingyen letölthetik azokat nagy felbontásban akár évek múlva is.

Ne habozzon, rendeljen Ön is egy fotóautomatát, és mi gondoskodunk arról hogy rendezvénye felejthetetlen legyen!

 

Fotókabin bérlés

 

Ők is minket választottak:

Constantin film
BollwerkStarmovie

Salzburger Sparkasse