El se hinné mennyire szórakoztató a Klasszkabin!

Szeretné, hogy vendégei fantasztikus emlékeket vigyenek haza magukkal, és évekig az Ön esküvőjéről vagy szülinapi bulijáról beszéljenek? Ne keresgéljen tovább, mert épp most találta meg a hiányzó elemet!
Fotókabinjainkat hihetetlenül egyszerű használni mindenki számára, vicces szemüvegek, kalapok, parókák és még sok más kiegészítővel együtt érkeznek és biztosan szórakoztatni fogják vendégeit hosszú órákon át!
A Klasszkabin azonnal nyomtatja a képeket, így vendégei nem távoznak üres kézzel. Lehetősége van a képeken egyedi, személyes üzenet elhelyezésére is mint például esküvőjének dátuma, az ifjú pár neve, vagy egyszerűen bármi ami eszébe jut. Vendégkönyvünnkel pedig minden második képet vendégei az Ön fotóalbumába ragaszthatnak személyes üzenetükkel együtt. A Klasszkabin operátor pedig gondoskodik arról, hogy mindenki tudjon vendégkönyvéről!
A fotókabin ma már az esküvők szinte egy elengedhetetlen kellékke, de egyre népszerűbb szülinapi bulikon, céges rendezvényeken és iskolai bálokon is, függetlenül a résztvevők életkorától, a rendezvény témájától, illetve az időjárástól...

Lépjen kapcsolatba velünk és rendelje meg Ön is saját fotókabinját, és mi gondoskodunk arról, hogy rendezvénye felejthetetlen legyen! Bővebben a Klasszkabinról: katt ide!

Fotókabin bérlés

 

Nézze meg milyen hangulatot varázsol egy esküvő fotókabin


 

Néhány a nagy nevek közül akik minket választottak

 

Constantin filmBollwerkStarmovieSalzburger Sparkassemedel