Bosch gyár családi nap 2 fotókabinnal


Bosch gyár családi nap 2 fotókabinnal

Amikor egy Klasszkabin már nem elég…

Makláron a Bosch gyár 2500 fős családi napján két fotókabinra is szükség volt, hogy mindenki sorra kerüljön. A programok délben kezdődtek, gyönyörű napsütéses időben, ami kitartott egészen a rendezvény végéig (mármint a gyönyörű idő, mert a végére már azért lement a nap 🙂 ). Ahogy lenni szokás, szinte a nyitás után pár perccel már el is lepték a vendégek a fotókabinok sátrait és onnantól kezdve zárásig szinte folyamatos sor állt. Úgy este 6 fele egy komolynak kinéző viharfelhő kezdett fenyegetően nézelődni dél-kelet felől, de aztán úgy döntött benézés nélkül tovább áll (lehet a gyár szigorú portáján a biztonságiak nem engedték be), így aztán semmi sem zavarhatta meg a folyamatos bohóckodást a fotókabinokban.
Jó volt látni, hogy kicsik és nagyok egyaránt élvezték a fotózkodást a Klasszkabinokban és egész jól belejöttek a pózólásba is. Ezt csak tetőzte a sok jelmez kiegészítő, amik közt volt rendőrsapka, építési védősisak, cowboy kalap, paróka, pilóta kalap, bohóc sapka, millió egy féle szemüveg és sorolhatnánk.
A napot Dj Bárány zárta egy két órás időutazós válogatással, ami nagyon jó bulit eredményezett és mivel zárás előtt nem sokkal már sötétedett, így valóban igazi disco hangulat lett a végére.
A Klasszkabin zárt legutóljára, mivel szinte lehetetlen volt a rendezvény végén pontban becsukni a nagy sor és a “még egy utolsó fotóra hagymenjekbelécci” kérésektől. 🙂 Természetesen ezzel tapasztalatból mindig számolunk előre, így nem okozott problémát egy kis hosszabítás.

        

Két Klasszkabin fotókabin photo-booth